Mali nogomet

U Čitluku se igra 10. jubilarno izdanje Lige mjesnih zajednica

Nogomet
Mile Pavlović
22.06.2012.
u 09:33

Za 10 godina kako se igra liga gotovo je svaka mjesna zajednica izgradila svoj teren

Jubilarna 10. sezona malonogometnog natjecanja momčadi mjesnih zajednica općine Čitluk počinje 2. srpnja, a u ovogodišnjem izdanju Malonogometne lige mjesnih zajednica Brotnjo 2012. nastupit će 21 momčad i približno 250 igrača. U skupini A će nastupiti: Dobro Selo, Donji Mali Ograđenik/Hamzići, Međugorje, Čitluk Grad, Služanj, Gornja Blatnica. U skupini B igraju: Čitluk Selo, Tepčići/Blizanci, Potpolje, Gradnići, Dragićina. U skupini C nastupaju Donji Veliki Ograđenik, Čerin, Krehin Gradac, Gornji Ograđenici, Vinica, dok će se u skupini D natjecati: Biletići, Donja Blatnica, Donji Hamzići, Čalići, Bijakovići. Također, na sastanku su određeni i parovi 1. kola, pa se tako 2. srpnja u Gornjim Hamzićima u 20.30 sati sastaju Dobro Selo – Gornja Blatnica, u 21.30 sati DMO/Gornji Hamzići – Služanj, a posljednji par skupine A (Međugorje – Čitluk Grad)svoj susret igra u 22.30 sati.

Povjerenstvo za natjecanje u sastavu Tomo Krasić, Damir Jerkić i Ivan Musa, koje je prošle godine napravilo dobar posao, i ove će godine voditi čitlučku ligu. Liga mjesnih zajednica u općine Čitluk igra se već 10 godina, u njenih svih 10 sezona nastupili su neki veterani poput Andrije Sušca, Matea Čilića, Darka Planinića. Natjecanje se u svojim prvim formatima igralo na 4-5 terena, dok se liga danas igra na 15-ak terena.Znatno se u tih 10 godina popravila infrastruktura u mjesnim zajednicama pa je gotovo svaka općina u međuvremenu izgradila malonogometni teren. Finale će se kao i prethodnih godina igrati po propozicijama velikog nogometa na stadionu Bare.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?