Nogometni turnir

U Brotnju žele jak turnir koji će postati tradicionalan

brotnjo
vl
30.01.2012.
u 10:41

UČitluku igrati zanimljiv nogomet. Na međunarodnom turniru nastupaju Brotnjo, Zrinjski, GOŠK i Zagreb

Od 3. do 5. veljače u Čitluku će se održati prvi međunarodni nogometni turnir Kup Brotnjo 2012. Pored domaćeg Brotnja, na ovogodišnjem turniru nastupiti će Zrinjski, GOŠK i NK Zagreb. Nakon nedavnog gostovanja GNK Dinama, čiju je utakmicu protiv Brotnja pratilo 3.500 gledatelja, želja organizatora je bila da na Kupu Brotnjo 2012. nastupi i HNK Hajduk.

No zbog ranije određenog rasporeda priprema i odlaska u Tursku, nogometaši Hajduka neće nastupiti. Nogometaši Zagreba i GOŠK-a turnir će otvoriti utakmicom na stadionu Bare u Čitluku u petak u 14.00 sati. A drugog dana turnira snage će odmjeriti Brotnjo i Zrinjski, čija utakmica je također u 14.00 sati na stadionu Bare. U nedjelju 5. veljače poražene momčadi iz prva dva susreta odigrati će utakmicu za 3. mjesto na jednom od terena Sportskog Centra Međugorje u 10.30 sati, dok će pobjednici iz prva dva susreta odlučivati o pobjedniku turnira.

Finalni susret na rasporedu je u nedjelju u 14 sati na Barama. Želja Organizacijskog odbora, koji na organizaciji turnira radi već tri mjeseca, je da zaljubljenicima u nogomet skrati dugu prvenstvenu stanku i započne s turnirom koji će postati tradicionalan. Budući da su Čitluk i Međugorje postali top odredišta za pripreme domaćih klubova, ali i onih iz bliže okolice, organizatori se nadaju kako će turnir iz godine u godinu zadržati međunarodni karakter, te da će zbog svoje kvalitete biti cijenjen. U četvrtak u 12 sati održati će se press konferencija šefova stručnih stožera u službenim prostorijama Brotnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije