neslužbeno

U Bjelovaru uhićeni Zdravko i Višnja Pevec!

pevec
Mišo Lišanin
02.06.2010.
u 13:22

Svi hrvatski portali prenijeli su vijest kako su supružnici, koji su poslovni krah doživjeli prije nekoliko mjeseci, osumnjičeni zbog izdavanja mjenica bez pokrića.

Neslužbeno se doznaje da su uhićeni Višnja i Zdravko Pevec, nekadašnji vlasnici trgovačkog lanca Pevec.

Svi domaći portali prenijeli su vijest kako su supružnici, koji su poslovni krah doživjeli prije nekoliko mjeseci, osumnjičeni zbog izdavanja mjenica bez pokrića. Prenose kako je uhićeno više osoba, a da je Zdravko Pevec noć proveo iza rešetaka. 

Glasnogovrnik PU  bjelovarsko-bilogorske  Dražen Medved potvrdio je kako je policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom danas počela provoditi istragu nad nekoliko osoba koje su bile zaposlene u tvrtki Pevec zbog sumnje u gospodarski kriminal. Tijekom dana je započela pretraga nekoliko poslovnih prostora, o čijem  će ishodu policija izvijestiti  sutra.

Medved  je potvrdio kako još nitko nije formalno uhićen, premda se u bjelovarskoj  javnosti naveliko špekulira s podatkom da se iza rešetaka već nalaze Zdravko i Višnja Pevec zbog navodnog izdavanja mjenica  bez  pokrića. Podsjećamo kako su bivši vlasnici bjelovarskog trgovačkog lanca koji je otišao u stečaj već prije spominjani u kontekstu policijskih istraga zbog sumnji u prekoračenje ovlasti u poslovanju.

No, iz dobro obaviještenih izvora u MUP-u doznaje se kako je Zdravko Pevec uhićen još sinoć, a supruga Višnja jutros te da je uhićena još i jedna računovotkinja.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?