Pukla ljubav sa zaručnicom

Tužnoga Sammira ne muči transfer već ljubavni jadi

\'ziv . .zagreb. . . 23.04.2009. brazilski igrac dinama sammir (jorge sammir cruz campos)  i njegova djevojka takodjer brazilka yasmine Photo: Boris Scitar/Vecernji list\'
Boris Šćitar/Pixsell
02.02.2011.
u 07:00

Dinamo je za brazilskoga čarobnjaka Sammira dobio ponudu iz Rusije od 6,5 milijuna eura. Odbijena je, ali prijelazni rok u Rusiji još nije završen

Iz turske Antalye dolaze vijesti o lošem Sammirovu raspoloženju, neobjašnjivom nezadovoljstvu nakon povratka iz Brazila, što će najviše zabrinuti Halilhodžića jer posrijedi je ključni Dinamov igrač, razigravač iza kojega je briljantna polusezona.

Nagađa se kako je Brazilčevo nezadovoljstvo povezano s nerealiziranim transferom. Navodno je u Dinamo stigla ponuda iz Rusije od 6,5 milijuna eura, te nešto manja iz PSG-a, na što Mamić nije pristao jer svoga najboljega igrača procjenjuje na 10 milijuna. To čini Sammira nervoznim, jer smiješi mu se velika zarada, a u Dinamu je još od 2007. po čemu već spada u starosjedioce. Sammir je dosad osvojio brojne trofeje, odigrao je više od 30 europskih utakmica i motiv mu je okopnio.

No, čini se kako zov ruskih milijuna nije jedino što muči Sammira. Iz njemu bliskih krugova saznajemo kako Brazilca odnedavno muče i ljubavni jadi, novo zahlađenje odnosa s trudnom zaručnicom Yasmine Chemin. Mnogo je indicija koje upućuju na to da je njihova veza u krizi. Naime, Sammira više nema među Yasmininim prijateljima na Facebooku (među njima su, primjerice, Dodo, Morales, Zagrebov nogometaš i Sammirov prijatelj Jefthon...), a na svom profilu na Twitteru u siječnju 2011. ostavila je ovakve poruke:

“U životu ne vrijedi plakati ni za kim. Ako već plačeš, podigni glavu da ti suze ne padaju tako nisko, kao što je pala osoba za kojom plačeš. Ništa bolje ne opisuje osobu od njezinih postupaka kad ima potpunu slobodu. Sve što želim je poslušati pjesmu “Everything” za Noaha, moju jedinu ljubav”, napisala je Yasmine.

Noah je ime koje su Sammir i Yasmine odabrali za svoga sina.

Profesorica engleskog i Dinamov nogometaš već su imali kriza u vezi. Yasmine je svojedobno za svoga dečka izjavila da se nikada neće promijeniti, da je neozbiljni dječak, rođen za zabave, djevojke i noćni život.

Međutim, brzo mu je oprostila, vratila se u Zagreb i mjesecima je među njima bila idila. Sada je most ponovo srušen...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije