'imamo svoje adute'

Tudor uoči gradskog derbija: Nakon Dinama, Split je najjači

ante rebić (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
27.07.2013.
u 13:25

- Za nas je dobro što nema Rebića, on je velika zvijezda lige, s lakoćom stvara višak – zadovoljno će Tudor

Igor Tudor bio je iskren do boli, nije demagoški ušao u gradski derbi protiv Splita. U Parku mladeži "crveni" su favoriti, Hajdukov trener to je jasno kazao.

- Split, iza Dinama, ima najbolji kadar u Hrvatskoj. Neki iz njihovih redova krenuli su demagogijom, nama željeli dati ulogu favorita, ali u ovoj utakmici Split je favorit. Mi imamo svoje adute, svoj način igre, na svakoj utakmici skupo ćemo prodati kožu. Teren će pokazati tko je bolji – kaže Tudor.

Prisjetio se tužnog aktualnog trenutka Hajduka. Belle, Roce, Mate Bilić, sve njih je želio Hajduk, a završili su u redovima Splita.

- Bellea smo htjeli dovesti još dok nisam bio trener, Split je platio više. Sada je Roce bio u kombinacijama, Matu Bilića smo kontaktirali dva dana nakon osvajanja Kupa Hrvatske, obojica su završili u Splitu – priča Tudor.

Lijepo je treneru bijelih pogledati prema ovoj sezoni u kojoj ne zna za poraz. Želja mu je i u Parku mladeži nastaviti pozitivni niz, a to ćemu biti lakše, jer Split ne može računati na Antu Rebića. Glupi crveni karton zarađen u Puli nadolazeću zvijezdu HNL-a stajao je kazne od dvije utakmice, bez njega će Stanko Mršić biti u dvobojima s Hajdukom i Dinamom.

- Za nas je dobro što nema Rebića, on je velika zvijezda lige, s lakoćom stvara višak – zadovoljno će Tudor.

Osim Bencuna svi igrači su mu na raspolaganju, u kadar se vraća i Franko Andrijašević kojemu je Tudor povjerio dres s brojem 10 i puno očekuje od njega.

S druge strane Stanko Mršić na klupi će ostaviti Antu Ercega, koji se mučio s ozljedom, nedostaju mu još neki igrači poput Križanca, Barabana, Vitaića i Rugaševića.

- Da smo kompletni bili bismo favoriti, a o Rebiću neću ni govoriti. Pa, s njim u momčadi jači smo za trideset posto. No, bez obzira na sve idemo osvojiti tri boda – kazao je Mršić.

Hajdukovih navijača, onih najžešćih, vjerojatno neće biti na tribinama. Ne sviđa im se cijena od 80 kuna, pa će bojkotirati utakmicu. Tako je bilo i u svibnju kada je Split slavio s 2:1, tada su Hajdukove pristaše demolirale kafić u blizini stadiona, oštetili niz automobila. Valjda te scene u ovom gradskom derbiju nećemo ponovno gledati.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije