Zrinjski

Transfer Luke Modrića obradovao je i Mostarce

Zrinjski
28.08.2012.
u 10:55

Prva momčad nova je tri boda ostvarila u susretu protiv Borca. To je treći uzastopni trijumf za igrače Dragana Perića

Ozračje u mostarskom klubu nakon pobjede i transfera Modrića je na uistinu visokoj razini. Istina, gledatelje možda i nije oduševilo izdanje protiv Borca, ali bolji poznavatelji nogometa tim će i više cijeniti minimalnu pobjedu (1:0) momčadi Dragana Perića, kada se zna koliko je zapravo njihov protivnik bio nezgodan.

- Ma i to je jasno da igrate onoliko dobro koliko vam to protivnik dopusti. Borac je jako nezgodna momčad pa smo zbog toga i zadovoljniji ovom pobjedom. Bila je to sigurno zaslužena pobjeda i još vrijednija tri boda - kazao je Dragan Perić, trener prve momčadi plemića.

Zrinjski je tako ostvario i treću pobjedu u nizu. Nastavili s takvim rezultatima, na domaćim utakmicama može se očekivati i više gledatelja od oko četiri tisuće, koliko ih je nazočilo nedjeljnom susretu. Taj rezultat dobiva i više na težini jer Mostarci u prvoj fazi prvenstva imaju prilično težak raspored.

- Ako se uzme u obzir raspored koji smo imali u prva četiri kola, možemo biti jako zadovoljni s bodovnim učinkom. Nadamo se kako ćemo ubuduće biti uspješniji, te kako ćemo igrati još i bolje - zaključio je na kraju priču oko utakmice s Borcem Perić.

Zrinjski će biti kažnjen, susret gotovo prekinut

Gotovo 10 minuta prekinut je susret u Mostaru između Zrinjskog i Borca, zbog bakljade i ubacivanja nekoliko baklji na teren. Ne treba sumnjati kako će Disciplinsko povjerenstvo Zrinjskom “odrezati” još jednu novčanu kaznu za takav izgred. Postavlja se pitanje zbog čega se to radi. Utakmica je gotovo prekinuta. - Nadam se kako je to riječ samo o neodgovornim pojedincima. Ono je bilo nepotrebno i nadam se kako će pravi navijači koji vole ovaj klub među sobom takve izgrednike na neki način isključiti. Sigurno ćemo biti novčano kažnjeni, a svi se trudimo na terenu, jako se trudi i nova uprava. Zar ne bi bilo bolje da taj novac što ćemo dati za kazne ide za premije igrača - dodao je Perić.

 

Za iduće kolo zasad otpada jedino Filip Arežina

Ima Zrinjski ove sezone i sreće sa stanjem u igračkom kadru. Za iduću utakmicu koju u subotu igraju protiv Zvijezde, Perić će biti lišen usluga Filipa Arežine koji ima tri žuta kartona i automatski nema pravo nastupa. Lakše ozljede imaju Radeljić i Pehar, ali takav liječnički bilten je u najmanju ruku zadovoljavajući i ohrabrujući pred nezgodnu utakmicu sa Zvijezdom u Gradačcu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?