ČAPLJINA

Toni Falak četvrti vijećnik koji je istupio iz HDZ-a 1990

capljina
Frano Matić
16.07.2010.
u 07:48

Falak nije kompetentna osoba da ocjenjuje rad čelnika stranke. Nismo mi previše izgubili, a ni vi dobili ovim prelaskom, kazao je Martić iz HDZ-a 1990

Jučerašnju sjednicu Općinskoga vijeća Čapljine obilježio je još jedan prelazak vijećnika HDZ-a 1990 u redove HDZ-a BiH Čapljina. Dojučerašnji vijećnik HDZ-a 1990 Toni Falak na početku sjednice je izašao za govornicu te priopćio da više nije član ove stranke i da prelazi u redove HDZ-a BiH.

Siguran u odluku

- Vodstvo stranke odstupilo je od svih svojih načela i zato se više ne smatram dijelom te stranke. Sada sam član HDZ-a BiH - istaknuo je vijećnik Falak. To je četvrti vijećnik HDZ-a 1990 Čapljina koji je u Općinskom vijeću istupio iz ove stranke. Ovo je drugi vijećnik koji je izravno prešao u redove HDZ-a BiH, dok su preostala dva izabrala status neovisnih. Tako je HDZ 1990 Čapljina od početnih devet vijećnika sada došao na njih pet. - Prema Izbornom zakonu, jedan vijećnik ne može napustiti stranku i prijeći u drugu, već samo može biti neovisni. Falak nije kompetentna osoba da ocjenjuje rad čelnika stranke. Nismo ni previše izgubili, a ni vi previše dobili ovim prelaskom - kazao je za govornicom predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a 1990 Čapljine Cvjetko Martić. - Cvjetko, sada sam još sigurniji za svoju odluku izlaska iz HDZ-a 1990 - kazao je vijećnik Toni Falak uz odobravanje velike većine vijećnika u dvorani. Čapljinsko Općinsko vijeće razmatralo je brojne teme i prijedloge te su usvojena i određena izvješća iz djelokruga općinske vlasti i reguliranja dodjele zemljišta.

Kapitalna ulaganja

Tako je Općinsko vijeće usvojilo i prijedlog odluke o pretpostavkama, načelima i načinu izrade programa kapitalnih investicija Općine Čapljina, kao i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama odluke o upravnim pristojbama Općine Čapljina s tarifom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?