Granična policija

Tijekom pretpresa vozila otkrili 12,6 kilograma marihuane

trava (1)
PU istarska
14.03.2012.
u 11:23

U pretres vozila su bili uključeni i službeni psi, a preliminarnim vještačenjem je utvrđeno da je u njemu bilo sakriveno 17 paketa ukupne težine 12,6 kilograma droge

Granična policija BiH na međunarodnom graničnom prelazu Deleuša, kod Trebinja, na ulazu u BiH uhitila je dvojicu državljana Crne Gore u čijem je automobilu otkriveno 12,6 kilograma marihuane.

Tijekom jučerašnje kontrole automobila marke \"reno\" registarskih oznaka Crne Gore, pripadnici Granične policije su na skrivenim mjestima lijevog i desnog zadnjeg blatobrana otrili više paketa u kojima se nalazila zeljasta materija koja izgledom asocira na marihuanu, priopćeno je iz Granične policije BiH.

U pretres vozila su bili uključeni i službeni psi, a preliminarnim vještačenjem je utvrđeno da je u njemu bilo sakriveno 17 paketa ukupne težine 12,6 kilograma droge.

Vozač i suvozač \"renoa\", državljani Crne Gore S.D. i G.Ž, isti dan su lišeni slobode, a vozilo i marihuana su privremeno oduzeti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije