Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Svijet

Tata Paravinja brani sina: Nije kriv, nije bio tamo kad i Antonia

– To što je priznao ubojstvo bilo je pod prisilom jer je njegova žena, koju su također tamo tukli, rekla kako ga je čula da plače u susjednoj prostoriji i da su ga tukli – kaže Obrad Paravinja.
27. srpnja 2011. u 18:44 1 komentara 7 prikaza
Navijači Barcelone

– Sve ću tužiti, i novine jer stalno pišu laži – ovo su prve rečenice koje nam je u Bilišanima pokraj Obrovca u kući koju je počeo graditi njegov sin rekao 61-godišnji Obrad Paravinja, otac Dragana Paravinje, osuđenog silovatelja u Srbiji i BiH te osumnjičenog za ubojstvo 17-godišnje Drnišanke Antonije Bilić.

Obrad Paravinja nevoljko je počeo odgovarati na pitanja o svom sinu. Rekao je kako se nada da nije kriv te dodao kako mu je poznato kako se stvari rješavaju u, kako je naglasio, "ovim državama".

>>Počelo ispitivanje svjedoka, a odvjetnik Paravinje tvrdi: Nema konkretnih dokaza protiv Dragana

Za silovanje u Srbiji Obrad Paravinja kaže da se zna da je to silovanje namješteno njegovu sinu Draganu. Na naš upit kako je moguće da su se baš svi urotili protiv njegova sina, i to žene koje tvrde da su silovane ili da ih je Dragan Paravinja pokušao silovati u tri države, Obrad Paravinja slegnuo je ramenima i rekao da je to i njemu malo čudno.

– Mislim da to Dragan u Hrvatskoj nije napravio jer nije mogao biti u isto vrijeme biti na mjestu gdje i Antonia. Naime, on je došao iskrcati kamion oko 7 sati i nije mogao sve to napraviti do 10 sati i stići na mjesto gdje se to navodno dogodilo. Moja žena i supruga moga sina bile su kod njega u zatvoru u Sarajevu i rekao im je da on nema veze s tom djevojkom koju traže u Hrvatskoj. To što je priznao ubojstvo bilo je pod prisilom jer je njegova žena, koju su također tamo tukli, rekla kako ga je čula da plače u susjednoj prostoriji i da su ga tukli. Nadam se da nije napravio to što govore.

Cijeli intervju s Obradom Paravinjom, te odgovor na to hoće li posjetiti obitelj Bilić pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka

Preuzeto sa www.vecernji.hr

  • sojka:

    Obrade bas si glup ko tocak.Ti hoces da kazes da ti je sin svetac...ja bih ga razapeo,mucijo i da crkne razapet,hranijo bi ga toliko samo da ga drzim zivog i mucim,ali tako bi sad postupijo i sa tobom kao sa ... prikaži još! njim.Mislis svi drugi ljudi glupi a ti pametan,otkud njena krvu u njegovom kamionu mamu li vam .ebem.