Novac za zeta

Tajkun iz Hong Konga i dalje nudi 65 mil. dolara ženiku svoje kćeri

Cecil Chao, Gigi (1)
Facebook
28.01.2013.
u 16:14

Najbogatiji čovjek Hong Konga Cecil Chao i dalje ne odustaje od ponude da nađe partnera svojoj 33-godišnjoj kćeri, javlja The Telegraph. Ponuda je vrijedna 65 milijuna dolara, a zasad nije urodila plodom.

Najbogatiji čovjek Hong Konga Cecil Chao i dalje ne odustaje od ponude da nađe partnera svojoj 33-godišnjoj kćeri, javlja The Telegraph. Ponuda je vrijedna 65 milijuna dolara, a zasad nije urodila plodom pa njegova kći Gigi Chao i dalje živi u građanskoj zajednici sa svojom dugogodišnjom djevojkom. Nekoliko mjeseci nakon što je ova ponuda obišla svijet, otac je promijenio stav i tvrdi da njegova kći može živjeti kako hoće, ali on svoju ponudu neće povući.

Najavio je da će muškarac koji se oženi njegovom kćeri imati luksuzan život, a istodobno su na adresu ovog 76-godišnjaka počele stizati bračne ponude, iako je, navodno, dosad imao oko 10 tisuća žena i nema namjeru ulaziti u brak jer, tvrdi, brak je težak po zakonima Hong Konga i žena može suprugu uzeti puno novca.

Gigi je jedna od njegovo troje djece koje ima s tri različite žene. Studirala je arhitekturu u Engleskoj, kao i njen otac, a sada je izvršna direktorica njegove kompanije Cheuk Nang koja ima projekte u Hong Kongu, Kini i Maleziji.

>>Tajkun ponudio 50 milijuna eura onome tko zavede njegovu kćer

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?