ČIM JE IZAŠLA IZ ORDINACIJE

Žena preminula nakon što su joj izvadili 16 zuba

žena
Screenshot/Fox
14.04.2016.
u 08:48

Žena iz Michigana preminula je nedugo nakon što je izašla iz stomatološke ordinacije Southfield Dental Care u Detroitu. Obitelj tvrdi da je umrla zato što joj je stomatologinja izvadila čak 16 zuba odjednom.

Stomatologinja Rana Rabban planirala je izvaditi 18 zuba zbog infekcije, no zbog velikog broja otkucaja srca odlučila je poslati April Walters (46) u bolnicu kako bi je pregledali, javlja Daily Mail.

April je kod stomatologinje bila u pratnji sestre Crystal koja ju je dopratila do automobila. Kada je sjela u automobil kazala je kako ne može disati nakon čega je Crystal počela dozivati pomoć, prenosi Net.hr

“Broj otkucaja bio je na 130. Asistent je kazao stomatologinji kako čeka da padne broj otkucaja na što je ona odgovorila da je sve u redu te je tada počela s vađenjem”, kazala je Crystal.

Čekaju nalaz patologa

Nakon što je izvadila 16 zuba, stomatologinja je postala zabrinuta. Crystal je kazala kako je stomatologinja tada kazala April da bi trebala otići doktoru da joj pregleda srce.

April i Crystal su tada krenule u bolnicu, no došle su samo do automobila. Sestra je otišla po pomoć, no tvrdi kako su oni samo masirali prsa njene sestre te je mišljenja da su prekasno počeli s oživljavanjem.

April inače nosi sa sobom spremnik kisika zbog brojnih respiratornih i krvnih stanja, uključujući dijabetes, bolesti pluća i sarkoidozu.

Ipak, njezina obitelj inzistira da se ona dobro nosila sa svojim bolestima. Od stomatologinje sada traže objašnjenje dok čekaju nalaz patologa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije