LJUBAVNI PROBLEMI

'Zbog svog ljubavnika sam prekinuo s djevojkom, ali ne znam što će biti s njegovim brakom'

Thinkstock
19.09.2019.
u 19:55

Spavao je sa svojim najboljim prijateljem, a kad je to otkrila njegova djevojka došlo je do prekida. Sada ga je strah što će biti sa suprugom njegova ljubavnika.

Kada me moja djevojka uhvatila kako se seksam sa svojim najboljim prijateljem prekinuli smo našu vezu. Sada se brinem da će mojeg ljubavnika ostaviti supruga kada sazna i da ću ja biti krivac za kraj njihova braka - napisao je zabrinuti mladi muškarac koji je od terapeutkinje The Suna, Deidre zatražio savjet.

On ima 31 godinu, a njegov prijatelj 30 i najbolji su prijatelji još od studija. Mladić priča kako su i tada povremeno spavali jedan s drugim, ali kako su tada bili mladi i slobodni pa su mogli jedan u drugome uživati bez grižnje savjesti. Njegov ljubavnik je u sretnom braku sa ženom koju je upoznao na svom prvom poslu, a priča kako je u to vrijeme i on upoznao svoju bivšu djevojku s kojom sada ima trogodišnju kćer koju obožava. 

- Ja i moj prijatelj smo prije nekoliko mjeseci bili u Amsterdamu na putovanju gdje smo dijelili sobu. Nakon večeri s previše alkohola ponovno smo bili skupa i iznenadio sam što je još uvijek bio zainteresiran - nastavio je i priznao kako se od tada nalaze barem jednom tjedno kako bi se seksali. Jednog puta uhvatila ih je njegova djevojka koja je ostala šokirana. 

- Nije eksplodirala. Zapravo, sve što je rekla je imalo smisla. Ovo je bila posljednja stvar koja je uništila našu vezu - nastavlja, a tvrdi i kako njegova prevara nije utjecala na njegov odnos s kćeri s kojom se redovno viđa. Priznao je i kako je jako sretan u vezi s prijateljem, a budući da njegova supruga ima posao zbog kojeg često putuje mogu se često nalaziti bez straha da ih netko uhvati, ali veli i kako se ujutro uvijek osjeća loše jer je ona jako dobra žena koja ne zaslužuje takvo ponašanje.

- Došlo je vrijeme da ozbiljno popričate iako ste ovaj razgovor možda odgađali zbog privlačnosti tajnog seksa. Recite svom ljubavniku kako se osjećate i popričajte o tome kako vidite budućnost. On bi se trebao brinuti o svojoj supruzi više od vas - započela je svoj odgovor Deidre te nastavila kako se nada da koriste zaštitu kako bi osigurali svoje seksualno zdravlje.

- Prekidanje heteroseksualne veze i ulazak u novu gay vezu će donijeti velike promjene u vaše živote. Promislite što stvarno želite za svoju budućnost - savjetovala je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?