predsjednik srbije

Vučić: 'Kurti je htio sukob Srbije i NATO-a'

aleksandar vučić
Amir Hamzagic/ATA Images/PIXSELL
29.05.2023.
u 21:20

Građanima Srbije u poslijepodnevnim satima obratio se i predsjednik Aleksandar Vučić koji je poručio kako je jedina želja kosovskog predsjednika Albina Kurtija bila ''donijeti krvoproliće u cijeloj regiji''.

- U posljednja tri dana i ćorav i politički nepismen mogao je razumjeti što je bilo pripremano za danas - poručio je, dodajući kako je htio izazvati sukob Srbije i NATO-a. 

Vučić je također kazao i kako su ukupno 52 osobe navodno potražile liječničku pomoć, a najteže je prošao 50-godišnjak iz Kosovske Mitrovice koji je ranjen sa dva metka i nalazi se na intenzivnoj njezi. Osim njega, ranjen je i Dragiša Milović koji je pregovarao s KFOR-om, prenose agencije. 

- Milović ima višestruke teške tjelesne povrede u predjelu trbuha, ruku, nogu i grudi i nalazi se na opservaciji. Među povrijeđenima i na opservaciji je i Časlav Sofronijević, koji je dobio udarce u grudi i povrede od gumenih metaka, dok su ostali sa lakšim i težim povredama - poručio je Vučić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije