BROJNI GRAĐANI NA ULICI

VIDEO Šok bombe i suzavac u Sjevernoj Mitrovici: U tijeku akcija kosovske policije

N1
13.10.2021.
u 11:56

U srijedu ujutro u Kosovskoj Mitrovici su se čule sirene za opasnost, a u tijeku je akcija jedinica kosovske policije koja je priopćila da je riječ o "sprečavanju krijumčarenja robe". Sirene su u međuvremenu stale, ali još uvijek je napeto. Napeto je na mostu preko Ibra u općini Zvečan, gdje kosovska policija pokušava proći prema centru grada, a građani ih pokušavaju spriječiti.

U jednom trenutku policija je upotrijebila suzavac da rastjera okupljene. Kako piše Kossev, čule su se i šok bombe.

Građani koji su se zatekli na licu mjesta prenose da je riječ o specijalnim jedinicima policije i da se mogu vidjeti uglavnom ispred ljekarni. 

Brojni građani okupili su se šokirani upadom policije, a situacija je eskalirala kada je policija bacila šok bombe i suzavac. Građani su tada uzvratili bacanjem kamenja. Čuju se i sirene za uzbunu, opisuje kosovski portal. 

Kosovska policija došla je iz Južne Mitrovice i upala u jednu od gradskih ljekarni gdje provjeravaju carinske papire o nabavi lijekova. Očevici za Kosovo online navode i kako je policija upala u još nekoliko drugih poslovnica u Sjevernoj Mitrovici. Navodno se slična racija događa i u Zvečanu. 

Tijekom akcija oštećeno je nekoliko automobila koji su bili parkirani u blizini, jedan je automobil i zapaljen. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?