SLUČAJ IZ RUSIJE

VIDEO Incident u zoološkom vrtu: Zmija ugrizla djevojčicu (5) za lice

YouTube scereenshot
01.09.2021.
u 18:51

Djelatnici zoološkog vrta pak tvrde kako zmija nikad prije nikoga ugrizla

Za vrijeme razgledavanja Butterflies zoološkog parka u Rusiji, na petogodišnju Viktoriju djelatnici su kao jednu od atrakcija stavili malenu zmiju oko vrata. Zmija je smatrala da se nalazi u opasnoj situaciji i ugrizla je djevojčicu. 

Kako prenosi Mirror, djevojčica je bila nervozna zbog zmije, no ipak je pristala da joj zmiju stave oko vrata. Nekoliko trenutaka se sve činilo u redu, a onda se zmija približila vratu djevojčice i ugrizla ju kod čeljusti. 

Radilo se o zmiji koja potječe s istoka Afrike te nije otrovna, no Viktoriju su roditelji ipak odveli u bolnicu kako bi pratili njeno stanje.  Jedna teorija govori kako je zmija ugrizla djevojčicu jer je osjetila miris pilića s kojima se Viktorija prethodno igrala. 

- Zmije su jako osjetljive na miris. Ako je bila gladna i djevojčica je imala miris pilića na sebi, možda je to isprovociralo reakciju zmije, kazala je stručnjakinja Ekaterina Uvarova. 

Djelatnici zoološkog vrta pak tvrde kako zmija nikad prije nikoga ugrizla.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?