'TO JE BILA SUDBINA'

Upoznali se slučajno preko mobilne aplikacije, ali se ovakvom raspletu nisu nadali

Foto: Facebook
1/2
20.03.2018.
u 21:03

Lina Dahlbeck je već odustala od ljubavi kada joj je na mobitel stigla poruka od 44-godišnjeg Michaela Evangeloua

Kada je Lina Dahlbeck iz Londona dobila poruku na WhatsApp s nepoznatog broja, nije si sanjala da bi joj ta poruka mogla zauvijek promijeniti život. 

Naime, Lina je na mobitel dobila poruku 'Girls trip' koju je muškarac po imenu Michael Evangelou planirao poslati na svoj drugi broj kako bi se podsjetio da pogleda film istoga imena, no poruka je umjesto toga stigla 37-godišnjoj Lini.

Ona mu je odmah odgovorila i upitala ga tko joj to šalje poruke te se par nakon toga počeo dopisivati. Pokušavali su otkriti poznaju li se, a kada su shvatili da ne žive tako daleko jedno od drugoga, odlučili su otići na spoj.

Michael joj je predložio da se već iste večeri nađu na piću, a nekoliko sati od prve poruke, zajedno su sjedili u pubu. Par se nastavio viđati, a samo dva tjedna nakon što su se upoznali, Michael je Linu pitao hoće li se udati za njega.

– Znala sam da se želim udati za njega i iako je to pitanje postavio kod kuće dok smo gledali televizor, bilo mi je jako romantično – ispričala je Lina. Iako im prijatelji i nisu bili baš oduševljeni što se tako brzo odlučuju na vjenčanje, roditelji su bili presretni.

– Mislili su da se nikada neću udati – rekla je Lina te objasnila kako su roditelji bili skeptični da će ikada završiti u braku jer je njoj 37, a njemu 44. Tri mjeseca kasnije, par se vjenčao te vjeruju kako ih je spojila sudbina.

– Bila sam odustala od ljubavi, a onda mi je njegova poruka promijenila život. Moja priča daje nadu svima i šalje poruku da ne odustajete – zaključuje ova 37-godišnjakinja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?