Oprostite mi, ne mogu joj pomoći…

Umirovljenica u košari pronašla bebu i potresno majčino pismo

beba
GUMVD Krasnoyarsk
18.08.2016.
u 21:45

Umirovljenica iz Krasnoyarska u travi je u predgrađu pronašla u košari napuštenu bebu staru tek nekoliko dana. Bila je dobro odjevena, a uz nju je stajala poruka majke koja je obećala da će se po svoju djevojčicu sigurno vratiti, prenosi Net.hr

Umirovljenica stara 83 godine u travi je ispred svoje zgrade u predgrađu Krasnoyarska pronašla djevojčicu staru tek nekoliko dana, dobro odjevenu, ali samu. Bila je u košari, a uz nju je stajala poruka majke, piše The Siberiantimes. 

“Oprostite mi, nemam gdje s njom. Vrlo je dobra i zdrava djevojčica. Rođena je 12. kolovoza i cijepljena je. Ovo je najstrašniji dan u mom životu, ali vratit ću se ja po nju. Sigurno ću se vratiti. Ali sada ne mogu ništa učiniti za nju, provele smo noć na stubištu” pisalo je u poruci.

Mjesto na kojem je pronađena bebaFoto: GUMVD Krasnoyarsk

Nakon što je pročitala poruku, umirovljenica je djevojčicu odnijela u sirotište. Potom je policija krenula u potragu za majkom. Pretpostavljaju da je u blizini kako bi se uvjerila da je djevojčica dobro i da ju je netko pronašao. Mole je da se vrati.

Pismo u kojem majka obećava povratak
Pismo u kojem majka obećava povratakFoto: GUMVD Krasnoyarsk

“Uvijek postoji način da vam pomognemo. Učinit ćemo sve da se nekome pomogne. Vratite se, vaša kćer vas čeka”, poručili su joj putem medija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije