vučić

Uhićenja u Crnoj Gori na osnovu iskaza albanskog zapovjednika policije

 Aleksandar Vučić
17.10.2016.
u 12:10

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas sumnju u osnovanost optužbi za terorizam protiv Bratislava Dikića i ostalih uhićenih u Crnoj Gori.

“Gospodin Dikić svakog dana iznosi stavove protiv Vlade Srbije, ali voleo bih da vidim i da čujem stvarne i ozbiljne podatke o tome da je planirao neki teroristički akt”, rekaoje Vučić novinarima. Dodao je da osobno u to ne vjeruje, imajući u vidu druge obaveštajne podatke do kojih su došle srpske službe i kojima raspolaže, javlja Tanjug.

“Volio bih da uhićenje nekoliko ljudi iz Zubinog Potoka nije zasnovano na iskazima albanskog zapovjednika policije Seljimaja, a plašim se da imamo dokaze da jeste, onda ne mislim da je to bio ozbiljan razlog”, rekao je Vučić.

Dodao je da ni društvo u kojem je bio Dikić ne ukazuje na terorističke aktivnosti. Prema njegovim riječima, mnogi od onih koji su uhićeni preko odvjetnika su tražili intervenciju države Srbije, veleposlanstva Srbije u Crnoj Gori i veleposlanstvo Srbije je poslala svoje službenike da ih obiđe u pritvorskim jedinicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?