NITKO NIJE ZNAO

Uhićeni roditelji iz pakla: 13-ero djece držali u zatočeništvu, izgladnjivali ih i vezali

16.01.2018.
u 18:00

David Allen Turpin (57) i njegova supruga Louise Anna Turpin (49) uhićeni su jer su izgladnjivali svoje 13-ero djece, a neke od njih su vezali lancima

Kalifornijska policija uhitila je roditelje iz pakla koji su svoje trinaestero djece izgladnjivali i držali ih zatočene, a neki od njih bili su i povezani lancima.

David Allen Turpin (57) i njegova supruga Louise Anna Turpin (49) uhićeni su nakon što je 17-godišnja kći uspjela pobjeći iz obiteljske kuće u kojoj su bili zatočeni te ih je odmah prijavila policiji. Kada je djevojka došla u policiju, oni su pomislili kako ima 10 godina s obzirom na to kako je izgledala, a bila je i vrlo "ispijena". Policija je odmah otišla do njihove kuće u gradu Perrisu te su ustanovili kako ostalih 12-ero braće i sestara žive u nehumanim uvjetima, a neki od njih su "u mračnim i smrdljivim sobama bili vezani lancima za krevet". Roditelji, logično, nisu imali objašnjenje zbog čega njihova djeca žive tako, pa su odmah uhićeni. Među djecom šest je bilo maloljetno, dok je sedmero djece punoljetno, u dobi od 18 do 29 godina, no svi su odmah prebačeni u bolnicu. Nakon što su oslobođeni, policajce su molili za hranu i vodu. Najmlađe dijete staro je dvije godine, a najstarije 29. Roditelji su uhićeni, suđenje ih očekuje u četvrtak, a ako žele izaći na slobodu, moraju platiti jamčevinu od devet milijuna dolara svaki. Susjedi tvrde kako nisu primijetili ništa neobično jer su roditelji bili vrlo dragi i ljubazni, a o svojoj su djeci uvijek govorili samo lijepe stvari. Doznaje se, međutim, da su bili u velikim financijskim problemima s obzirom na to da su imali dug od oko pola milijuna dolara.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?