grube riječi

Trump i Biden prijete jedan drugome batinama

22.03.2018.
u 19:07

Predsjednik SAD-a Donald Trump odgovorio je istim,ako ne i gorim riječima bivšem potpredsjedniku Joeu Bidenu koji je rekao da bi ga “dobro namlatio” da su bili skupa u srednjoj školi.

Biden je ovaj komentar dao na okupljanju studentskih demokrata na Sveučilištu u Miamiju, osvrčući se na Trumpove vulgarne i razvratne komentare o ženama poput one da ih “voli hvatati za pičku” čim ih upozna i da mu “dopuste sve” jer je slavan. “Pitali su me bih li htio raspravljati s ovim gospodinom, i rekao sam ne. Rekao sam, ‘da smo u srednjoj školi, odveo bih ga iza gimnastičke dvorane i dobro ga namlatio.

Biden se osvrnuo i na Trumpovu izliku da se radilo o “zafrkanciji iz svlačionice”. “Bio sam u svlačionicama cijeli svoj život. Prilično sam dobar sportaš. Bilo koji tip koji govori na takav način obično je najdeblji, najružniji kujin sin u sobi”, bio je bez dlake na jeziku Biden, prenosi Index.hr. 

A Trump mu, naravno, nije ostao dužan. Odgovorio mu je na svojoj omiljenoj platformi za obračunavanje sa svojim sve brojnijim protivnicima: Twitteru. U tvitu koji, mora se priznati, više priliči srednjoškolcu koji se pokušava dokazati nego predsjedniku SAD-a i 71-godišnjem milijarderu, Trump je odgovorio: “Ludi Joe Biden pokušava glumiti opasnog tipa. Ustvari je slab, i mentalno i fizički, a svejedno mi prijeti, već drugi put, fizičkim napadom. Ne poznaje me, ali pao bi brzo i jako, plačući sve vrijeme. Ne prijeti ljudima Joe!”

Biden je u naknadnom intervjuu za CNN Trumpa nazvao "vicem" i njegovo diskreditiranje FBI-a i vlastitog ministarstva pravosuđa koji provode istragu o predsjedničkim izborima opisao kao "sve što Putin želi - sijanje sumnje o tome je li naš pravosudni sustav pravedan".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?