UMOTALA GA U POPLUN

Tragedija u Rumunjskoj: Preminula beba koju je majka bacila kroz prozor za vrijeme požara

IPA/ABACA/Ilustracija
11.01.2024.
u 18:15

Majka je zadobila prijelom zdjelice, ima slomljenu nogu i ozljedu kralježnice. Uz to, ima opekline prvog i drugog stupnja na ruci

Majka je jučer u popodnevnim satima bacila šestomjesečnu bebu kroz prozor u Iasiju, gradu u Rumunjskoj, kako bi je spasila od požara koji je zahvatio stan. Nakon toga, i ona je skočila s trećeg krata. Beba je, kako navodi portal Observatorpreminula u bolnici oko 22.30 sati.

Samo nekoliko sati prije nego što se dogodila tragedija, navodi rumunjski portal, žena je navodno željela s djetetom otići od kuće. Njezin je suprug došao s posla za vrijeme pauze te ih je odlučio zatvoriti u domu. Susjedi su kazali kako se par često svađao, a neposredno prije blagdana policija je intervenirala kako bi se riješila njihova prepirka. Drugi navode i kako je muškarac bio nasilan prema supruzi. 

Kada je izbio požar, žena je dijete umotala u poplun prije nego što ga je bacila. Tako je pokušala ublažiti njegov pad. Liječnici su bebu reanimirali na mjestu događaja, a potom je prebacili u bolnicu. Majka je, također, hospitalizirana. Zadobila je prijelom zdjelice, ima slomljenu nogu i ozljedu kralježnice. Uz to, ima opekline prvog i drugog stupnja na ruci. Vatrogasci pokušavaju otkriti što je uzrokovalo izbijanje požara. 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?