MLADIĆ U BOLNICI

Svjedok trovanja u Rijeci: 'Bilo je strašno. Vikao je da ne može disati, počeo je povraćati krv'

gazirano piće
Sanjin Strukic/PIXSELL
07.11.2023.
u 19:28

Istaknuo je i da je boca bila hermetički zatvorena, a ozlijeđeni mladić ju je sam otvorio i nalio piće u čašu

Brojne zastrašujuće poruke od ponedjeljka su se proširile putem društvenih mreža i komunikacijskih kanala. Ovoga puta riječ je o slučaju trovanja bocom Römerquellea u Rijeci tijekom prošlog vikenda. Nakon što su se ubrzano krenule širiti poruke o bocama gaziranih pića i mineralnih voda koje su pune kiselina koje prže jednjak, tijekom jutra su se oglasile sve nadležne institucije.

Policija je potvrdila kako je slučaj proslijeđen Državnom inspektoratu koji je na teren poslao inspekciju, a iz Coca Cole su kratko potvrdili da su čuli za nesretni slučaj te da su "u potpunosti otvoreni za suradnju sa svim nadležnim tijelima".

Incident u Rijeci za 24sata komentirao je svjedok koji se te subote našao u kafiću u kojemu je 19-godišnjak otrovan.

"To je bilo strašno. Odjednom je počeo vikati, ništa nam jasno nije bilo. Nismo znali što se zbiva. Samo je vikao i mahao rukama. Vikao je da ne može disati. Otrčao je u WC, počeo povraćati krv" opisao je što se dogodilo mladiću nakon što je popio samo maleni gutljaj gazirane vode s okusom.

Istaknuo je i da je boca bila hermetički zatvorena, a ozlijeđeni mladić ju je sam otvorio i nalio piće u čašu. "Sreća u nesreći je da je dečko doista popio mali gutljaj pića, jer da je gucnuo kako spada, ne znam kako bi se sve završilo. Ja sam i dalje u šoku. Kako je moguće da takav proizvod završi do krajnjih kupaca" pitao se u nevjerici. 

Voditelj kafića u kojemu je došlo do trovanja nije u mogućnosti komentirati slučaj dok traje istraga, no najavio je kako neće šutjeti i reći će "što ima" kada nadležne službe završe svoj posao. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije