Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Svijet

SVEĆENIK TVRDI DA JE IMAO VIZIJU GOSPE: Rekla je samo jednu stravičnu riječ

29. lipnja 2022. u 21:23 1 komentara 12336 prikaza

Svećenik i egzorcist te voditelj službe ozdravljenja vlč. James Blount iz nadbiskupije Atlanta nedavno je imao, kako sam svjedoči, viziju Blažene Djevice Marije na nebu. Kazao je da je doživio tri vizije isti dan, a koje su ga zapanjile.

“Imao sam radost vidjeti ju, govori i dodaje da ju je vidio kako se penje visoko u iznad Crkve. Bila je prilično velika, jer sam ja bio ovdje dolje na zemlji ”, nastavlja Blount, prenosi Dnevno.hr.

“U osnovi sam vidio Marijin torzo od struka do tjemena. Prilično je lijepa.

“Ali, Gospa je nešto držala u rukama. Bilo je crno – bilo je mračno. Nisam znao što je to. Držala je u ruci. Činilo se da je zakrivljeno. Bilo je to poput koluta nečega u njezinim rukama.

Dok sam ju gledao, ona se okrenula i to nešto u njenim rukama počelo se odmotavati. Tada sam shvatio da je to hrpa materijala – hrpa tkanine. I počelo je izlaziti – izvlačiti joj se iz ruke. Još uvijek je drži, ali ono izvlači iz njenih ruku.

Tada vidim kako spušta tu tkaninu, okreće se i kruži oko svijeta.

Dok stojim tamo, kruži po cijeloj zemlji i vraća se tamo gdje smo bili, u Georgiji za nekoliko sekundi. Potom je opet zaobišla, i opet i opet kako bi zamotala cijeli svijet u ovu crnu tkaninu.

“Vidio sam ispred sebe izgovorene njene riječi (vidio sam ove riječi u svom duhu): ‘tama’. Tada je cijela vizija nestala.

“To me ni na koji način nije uplašilo jer nam je Gospodin rekao da čitamo znakove vremena. Moramo biti svjesni što se događa, jer Bog je u pokretu. Đavao je već dugo u pokretu i uskoro će dobiti svoju pravednu nagradu (kaznu). I Bog će ostvariti svoju pobjedu preko svoje Svete Majke, kaže vlč. Blount napominjući da mi moramo biti svjesni tame koja je najavljena u Božjoj riječi.”

 

 

 
  • lokve:

    hoće li i tamo biti svetilište? Šta li je ovaj koristio?