'SAMO MI PUSTI AJVAR'

Srbin pekao paprike u Kanadi, a sad mu prijeti zatvor

Duško Jaramaz/Pixsell
20.08.2017.
u 10:38

Prema važećem kanadskom zakonu za nepoštivanje zabrane paljenja vatre na otvorenom u određeno vrijeme propisana kazna je 50.000 dolara...

Bračni par Rosić, koji već godinama živi u Kanadi, mogao bi odgovarati pred kanadskim zakonom zbog pečenih paprikam piše alo.rs. 

Kažu da, iako su Srbiju davno napustili, "pripremanja zimnice se nisu odrekli, kao ni pečenja crvene paprike za ajvar." 

- Živim u Kanadi od 1989. godine i dobro znam sve njihove propise. Baš zbog toga nisam palio vatru na otvorenom. Međutim, očigledno da je to nekome sad zasmetalo, pretpostavljam da me susjeda prijavila, pa su nam ubrzo u dvorište dojurili vatrogasci, a potom je stigla i tužba, kaže Goran Rosić. 

- Kanađani obožavaju ajvar, svake godine smo našim kanadskim prijateljima žena i ja poklanjali po teglu. Možda u ponedeljak kad je zakazano ročište ponesem i sucu jednu, - kazao je Goran Risuć i napominje da je prema važećem kanadskom zakonu za nepoštivanje zabrane paljenja vatre na otvorenom u određeno vrijeme propisana kazna u Kanadi 50.000 dolara...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?