migrantska kriza

Srbija u stanju pripravnosti, na graničnim prijelazima gužve

izbjeglice
25.02.2016.
u 09:19

Sve službe sigurnosti u Srbiji su u stanju pripravnosti. Hrvatska i mađarska policija provode strože mjere provjere pa se na graničnim prijelazima stvaraju gužve

Sve službe sigurnosti u Srbiji su u stanju pripravnosti, a predsjedniku Tomislavu Nikoliću preporučeno je da sazove sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost kako bi se svim kapacitetima odgovorilo na sve kompliciranije stanje migrantske krize u regiji, priopćeno je u srijedu u Beogradu, piše Alo . Sukladno važećim zakonskim rješenjima, u osiguranje višeg stupnja sigurnosti zemlje bit će uključena i vojska . Ministar pravde Nikola Selaković upozorio je da se na granicama balkanske rute pojavljuje sve više ekonomskih migranata. Rekao je i da će se prema svim izbjeglicama i migrantima Srbija i dalje "humano ponašati, ali će štititi sebe i svoje interese".

Zbog pooštrene kontrole koju na granicama provode hrvatska i mađarska policijaHAK javlja jutros da su na graničnim prijelazima Tovarnik i Bajakovo zabilježena duža čekanja , više i od pet sati. U sriejdu je bila gužva i na graničnom prijelazu Horgoš.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije