Na udaru vrućine:

Španjolska i Portugal 'pržit' će se na 50°C!

ilustracija
01.08.2018.
u 09:22

Stranica Severe Weather Europe objavila je kako se na Pirinejskom poluotoku očekuju iznimno visoke temperature. U BiH se očekuje do 35 stupnjeva

Kako javlja meteorološka stranica Severe Weather Europe, na Pirenejskom poluotoku se očekuju iznimno visoke temperature ovoga tjedna.  

Objavili su da će temperature dosegnuti čak do 50°C. Tako visoke temperature očekuju se u pojedinim dijelovima zapadne Španjolske te u središnjim dijelovima Portugala, prenosi 24sata.hr. 

U BiH danas 35 stupnjeva

Što se tiče BiH, danas će biti nestabilno vrijeme. U većem dijelu zemlje su izgledni lokalni pljuskovi i grmljavina uglavnom u drugoj polovini dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka u Bosni većinom između 26 i 32 stepena. U Hercegovini najviša dnevna temperatura zraka između 32 i 35 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?