'NISAM JE NI VIDIO'

Smrtonosno iznenađenje na japankama: Vidite li što je na njima?

Facebook
26.12.2017.
u 20:45

'Nisam je ni vidio! Savršeno se uklapa s uzorkom japanki', jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama.

Jedna Australka iz Queenslanda dobila je iznenađenje za Božić, no ne ono ispod bora. Naime, na svojim crnim japankama ugledala je malu, ali smrtonosnu zmiju.  

Crna zmija crvenog trbuha savršeno se stopila s crnim japankama pa su, nakon što je služba za hvatanje zmija objavila fotografiju na društvenim mrežama, uslijedili mnogi komentari iznenađenja. 

'Nisam ni vidio zmiju! Savršeno se uklapa s uzorkom japanki', jedan je komentar.

'I ja sam morao ponovno pogledati nakon što sam pročitao objavu', drugi je komentar, dok je bilo i onih koji su se našalili da je u ovom slučaju riječ o novom sustavu protiv krađe. 

Zmije su u Australiji su česta pojava pa se ljudima savjetuje, između ostalog, da zmije ne diraju, jer se radi o životinjama koje vas neće loviti ako ih ne dirate.

Ukoliko se zmija zatekne u zatvorenom prostoru potrebno je da iz prostorije izađu svi ljudi i životinje te da se zatvore vrata, rupa ispod njih začepi ručnikom te da se pozove stručna pomoć. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?