ISTANBUL

Sirijski državljani za 7.000 dolara falsifikovali putovnice balkanskih zemalja, EU i SAD duplo skuplje

putovnice
02.01.2016.
u 21:40

U akciji pripadnika sigurnosnih snaga u Istanbulu privedene su dvije osobe porijeklom iz Sirije za koje se tvrdi da su falsifikovale putovnice, boravišne dozvole, osobne karte, vize i avionske karte.

Kako je priopćeno iz lokalne policijske uprave, Sirijci su privedeni prilikom upada u jednu kancelariju u Fatihu, u europskom dijelu Istanbula.

Tom prilikom pronađeno je 76 falsifikovanih putovnica nekoliko zemalja, prvenstveno Velike Britanije, Austrije, Francuske, Belgije, Australije i Kanade, 26 talijanskih boravišnih dozvola, 151 osobnih karta zemalja Europske unije (EU), 22 prazne avionske karte, 12 silikonskih pečata, 14 pasoških listova različitih zemalja, šest stranica viza nekoliko zemalja kao i veliki broj biometrijskih fotografija i printera, fotoaparata i sličnih aparata.

Privedene osobe su za sedam tisuća dolara falsifikovale putovnice balkanskih zemalja, a za 15.000 dolara putovnice Australije, Kanade, SAD-a i Velike Britanije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?