UŽAS U SAD-U

Šest ljudi ubijeno u pucnjavi u kući u Kaliforniji, među njima i šestomjesečna beba

policija sad
16.01.2023.
u 19:23

Vlasti su reagirale u ponedjeljak rano ujutro nakon što se čulo više pucnjeva te su pronašle žrtve čim su policajci stigli na lice mjesta. Neke žrtve pronađene su na ulici, a druge u kući

Šest ljudi, uključujući 17-godišnju majku i šestomjesečnu bebu, ubijeno je u ponedjeljak u pucnjavi u kući u Goshenu u Kaliforniji, objavile su vlasti, opisujući napad kao ciljani i nazivajući ga "užasnim masakrom". Šest žrtava je ubijeno iz vatrenog oružja, rekao je novinarima u ponedjeljak šerif okruga Tulare Mike Boudreaux. Boudreaux je dodao da postoje najmanje dva osumnjičenika koji nisu uhvaćeni. 

"Također vjerujemo da se ne radi o nasumičnom činu nasilja. Vjerujemo da se radilo o ciljanoj obitelji. Vjerujemo da su u ovo nasilje uključene bande, kao i da ima veze s potencijalnim istragama o narkoticima", rekao je Boudreaux. 

Po njegovim riječima šerifov ured na toj je adresi prošlog tjedna proveo naloge za pretragu u vezi s narkoticima. Vlasti su reagirale u ponedjeljak rano ujutro nakon što se čulo više pucnjeva te su pronašle žrtve čim su policajci stigli na lice mjesta. Neke žrtve pronađene su na ulici, a druge u kući. 

Jedna je žrtva pronađena živa i ranjena kada su pristigli predstavnici zakona, no kasnije je u bolnici proglašena mrtvom, rekao je Boudreaux, koji nije dao dodatne detaljnije informacije. 

"Imam više informacija, ali nisam slobodan raspravljati o njima u ovom trenutku", rekao je. "Imamo potencijalne informacije koje će, nadamo se, dovesti do potencijalnih osumnjičenika", kazao je lokalni policijski čelnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?