Tehnologija demonstrira snagu

Satima bio teško ozlijeđen u smrskanom autu, život mu spasio WhatsApp

WhatsApp
Screenshot: Youtube
29.11.2020.
u 09:48

Javnosti nepoznati 32-godišnjak svoj život duguje funkciji mnogima omiljene aplikacije za komunikaciju - WhatsApp. On je, naime, putovao sa svojom djevojkom u Berlin u odvojenim automobilima. Kako bi imali informacije o tome gdje je onaj drugi tijekom putovanja, muškarac je aktivirao takozvanu fukciju lokacija uživo. 

Kad je njegova djevojka stigla te večeri u Berlin, njezin partner već je tad kasnio i nije se javljao satima. Odvezla se onda do mjesta na kojem je zadnji puta registrirana njegova lokacija, te je otkrila njega zarobljenog - u olupini.  On je tada već satima bio zarobljen u skršenom autu. 

Kako prenosi Fenix-magazine, on je svojim sportskim automobilom Mercedes sletio s ceste između 17:30 i 18:00 na autocesti A2 između Wollina i Brandenburga u smjeru Berlina iz potpuno neobjašnjivih razloga i završio u šumi. Kako se automobil zabio u stablo, on je ostao zarobljen u olupini prisiljen gledati kako stotine automobila prolaze kaj njega, bez da je itko primijetio nesreću. 

Spašavanje je trajalo satima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije