o nekoliko tema

Sastao se hrvatski državni vrh, ništa nije poznato

Petar Glebov/Pixsell
Autori: Hina, Vecernji list
26.03.2018.
u 11:56

Završio je sastanak državnog vrha u Banskim dvorima na kojem su se sastali predsjednica Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i premijer Andrej Plenković. 

Na sastanku je bio i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković. 

– Ovo je bio neformalni sastanak o nekoliko tema i ne mogu vam reći ništa. Imali smo zatvoreni sastanak i konzultacije. Budući da konzultacije još traju, ne mogu vam govoriti o pojedinostima – kazao je Jandroković. 

Sastanak je trajao više od sat vremena, a predsjednica RH je sad već trebala biti u Karlovcu. Naime, predsjednica je danas trebala premjestiti svoj ured u Karlovac, gdje je iščekuju. 

Podsjećamo, sastanak se odvio nakon odluke Europskog vijeća da će se poduzeti mjere protiv Rusije nakon što je zaključeno da Rusija stoji iza napada na bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripala, a predsjednica je ruskog predsjednika Vladimira Putina pozvala u Hrvatsku.

Za sutra je najavljen i sastanak Vijeća za obranu na kojem bi se trebalo razgovarati o kupnji novih borbenih zrakoplova za Hrvatsko ratno zrakoplovstvo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije