U DVIJE AKCIJE

Rusi su objavili: Na sjevernom Kavkazu ubili smo 14 islamista

rusi
VL FOTO
Autori: VLm, Hina
23.11.2015.
u 13:13

Kako prenose ruske novinske agencije, riječ je o sjevernokavkaskim militantnim skupinama koje su povezane s ekstremističkom Islamskom državom (ISIL)

Ruske sigurnosne snage ubile su najmanje 14 pripadnika sjevernokavkaske militantne skupine povezane s ekstremističkim pokretom Islamskom državom (ISIL), prenose u ponedjeljak novinske agencije.

Postrojbe savezne sigurnosne službe i ministarstva unutarnjih postrojba sukobile su se u nedjelju s naoružanim "razbojnicima" na izoliranom području blizu Nalčika, glavnog grada republike Kabardino-Balkarija, izvijestila je novinska agencija Tass.

"Prema preliminarnim informacijama, u specijalnoj je operaciji ubijeno 11 razbojnika, redom pripadnika razbojničke formacije koja se zaklela na poslušnost terorističkoj organizaciji Islamskoj državi", stoji u priopćenju ruske antiterorističke agencije.

U odvojenoj operaciji izvedenoj kasnije u nedjelju ubijena su još trojica islamista, objavile su ruske sigurnosne službe. Riječ je o "novom zapovjedniku lokalne ćelije ISIL-a ... i dvojici njegovih zamjenika", rekao je izvor blizak operaciji za novinsku agenciju Interfax. On je također rekao da su u operacijama sigurnosne službe zaplijenile vellike količine oružja i streljiva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije