'AMERIČKO TAJNO ORUŽJE'

Rusi napali voditeljicu: Lizala je usne i Putina provocirala golim nogama...

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
19.10.2021.
u 07:57

Novinar i bivši političar Mihail Markelov složio se da je Gamble upotrebljena kao "američko tajno oružje", a isto je potvrdio i poznati ruski propagandist Dmitrij Kiseljov

Ruski državni mediji napali su Hadley Gamble, novinarku CNBC -a koja je prošli tjedan intervjuirala ruskog predsjednika Vladimira Putina, optuživši ju da je bila dio američke "posebne operacije" osmišljene da izazove ruskog lidera i odvrati mu pažnju.

Ruski mediji tvrde da je moderatorica na panelu Ruskog energetskog tjedna u Moskvi poslužila kao oružje za potkopavanje Putina koje je upotrebljeno kao odgovor na sličnu taktiku koju su Rusi ranije upotrijebili protiv Donalda Trumpa kada su doveli fizički privlačnu prevoditeljicu.

“Dopustite mi da vas podsjetim da se prije samo kratkog vremena dogodio veliki skandal kada se pokazalo da je Putin na pregovore s Donaldom Trumpom doveo prevoditeljicu Dariu Boyarskaya. Pogledajte Gamble, ona je također ljepotica. Pogledajte Megyn Kelly, ona je žena koju su Amerikanci posljednji put doveli. Bila je plavuša, ovaj put je u pitanju brineta. Iste su dobi i težine. Pokušavaju doći do Putina", kazala je voditeljica Olga Skabeeva u popularnoj državnoj TV emisiji "60 minuta", ističući da se ovdje radilo o američkoj "specijalnoj operaciji" usmjerenoj na ruskog predsjednika. 

Foto: Profimedia

Novinar i bivši političar Mihail Markelov složio se da je Gamble upotrebljena kao "američko tajno oružje", a isto je potvrdio i poznati ruski propagandist Dmitrij Kiseljov.

Kiselyov je dodao da je Gamble "maksimalno iskorištavala govor tijela", pomjerajući noge, neprestano se igrajući s kosom, ližući usne i pokazujući jezik.

Tvrdi da se novinarka otvoreno pozicionirala kao seksualni objekt. Zapadni mediji ističu kako razlog napada na novinarku vjerojatno leži u pitanjima koja je postavila ruskom lideru, a koja mu se nisu svidjela.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?