vučić

Razgovori otvoreni, nema sastava Vlade

Vučić
07.06.2016.
u 21:30

Mandatar za sastav vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako danas neće biti sastavljena vlada, te kako će ona možda biti formirana i poslije 16. lipnja, ali da je svakako cilj formirati najbolju moguću vladu, prenose Nezavisne.

Vučić je novinarima u parlamentu rekao kako će ponovno razgovarati sa predstavnicima svih stranaka, osim sa onima sa kojima ni danas razgovora nije bilo.

"Danas nemam sastav vlade, no svakako će biti u zakonskom roku i trudit ću se da napravimo najbolju moguću vladu", rekao je Vučić.

On je istaknuo kako svakako nije cilj  taj posao loše uraditi. "Što se tiče nedoumica, imam jednu više. Neka to ostane za moje suradnike". On je naveo kako će sutra razgovarati sa manjinskim strankama, u četvrtak i petak sa predstavnicima svoje stranke, te kako će nakon toga donijeti odluke. Vučić je izjavio i da su razgovori o vladi bili dobri, otvoreni, kako je razgovarao s ljudima drugačijih političkih viđenja i orijentacija i mogao čuti  različite ideje i prijedloge, od kojih će neke prihvatiti. Vučić je novinarima u parlamentu, po završetku današnjeg kruga konzultacija o vladi, rekao da su razgovori sa SPS i JS bili dobri i otvoreni, da im se ciljevi u velikoj meri podudaraju i da je dogovoren nastavak razgovora u narednom periodu.

Rekao je i kako je razgovor sa vođom radikala Vojislavom Šešeljem bio pristojan. Istaknuo je kako je čuo dosta različitih ideja i prijedloga. "Neke od njih ću uzeti u razmatranje, neke prihvatiti, neke ne, neke ću uvrstiti u ekspoze, koji je program vlade", rekao je Vučić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije