U lošim je odnosima s obitelji

Princ Harry stigao je u dvorac Balmoral i shrvan je jer se nije stigao oprostiti od kraljice

08.09.2022.
u 22:44

Princ Harry stigao je u dvorac Balmoral gotovo sat i pol nakon što je objavljeno da je njegova baka, kraljica Elizabeta preminula i nije se stigao oprostiti od nje. U trenutku kada je palača objavila da je kraljica preminula u 97. godini u svom dvorcu okružena obitelji Harry je bio u zrakoplovu koji je u zračnu luku sletio 15 minuta nakon ove objave. Kroz pola sata pridružio se ostalim članovima kraljevske obitelji, a uz njega nije bila supruga Meghan Markle koje je večeras trebala doći na dodjelu nagrada WellChild u Londonu.

Očekivalo se kako će Harry i Meghan održati govor na dodjeli nagrada, kojom se odaje počast hrabrim djelima teško bolesne djece, ali kada su saznali da se danas zdravstveno stanje kraljice pogoršalo kasno poslijepodne su otkazali svoj dolazak. Harry je snimljen dok je ulazio na posjed dvorca i djelovao je shrvano i tužno, a kraljicu je zadnji put vidio prije nekoliko mjeseci kada je s Meghan i djecom Archiejem i Lilibet boravio u Velikoj Britaniji.

Njegov odnos s članovima kraljevske obitelji je dosta loš nakon što je sa suprugom odselio u SAD i povukao se s kraljevskih dužnosti. Meghan Markle nedavno je na streaming platformi Spotify počela sa svojim podcastom i tim povodom dala je i intervju za jedan časopis u kojem nije imala puno lijepih riječi za kraljevsku obitelj i navodno kraljica nije bila sretna tim medijskim istupima Meghan Markle.
 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije