BROJNE ČESTITKE

Prepoznajete li je? Djevojčica na slici jedna je od najpoznatijih Hrvatica i danas slavi rođendan

Foto: Facebook
29.04.2022.
u 19:59

- Svima vama koji se danas javljate s lijepim željama - hvala vam od srca! Nema ljepšeg od ljubavi i poštovanja - napisala je Kolinda Grabar-Kitarović pokraj fotografije koja je u sat vremena dobila više od 7000 lajkova

Bivša hrvatska predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović danas slavi 54. rođendan, a na svom Facebook profilu podijelila je fotografiju iz djetinjstva, te zahvalila svim čestitarima. 

- Svima vama koji se danas javljate s lijepim željama - hvala vam od srca! Nema ljepšeg od ljubavi i poštovanja - napisala je pokraj fotografije koja je u sat vremena dobila više od 7000 lajkova i više od dvije tisuće komentara. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, Kolinda Grabar-Kitarović sinoć je na stadionu Maksimir pratila humanitarnu utakmicu između zagrebačkog Dinama i Dinama iz Kijeva u elegantnom izdanju. Utakmicu je pratila u svečanoj loži u društvu svog bivšeg savjetnika Tomislava Madžara, a za ovu prigodu odabrala je strukirani sako u svjetloplavoj boji koji je istaknuo njezinu vitku figuru, a kombinirala ga je s crnim hlačama dok je kosu skupila u niski rep.

Posebni detalj bila i žuta majica koju je obukla ispod sakoa kako bi poslala poruku podrške Ukrajini.

Naime, sinoćnja utakmica bila je humanitarnog karaktera, a sav prihod od susreta bio je namijenjen pomoći ratom zahvaćenoj Ukrajini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?