SNAŽNO PODRHTAVANJE

Potres magnitude 4,7 po Richteru pogodio New York: 'Cijela kuća se tresla'

EMSC
05.04.2024.
u 17:03

Kako navodi Euromediteranski seizmološki centar (EMSC), epicentar potresa bio je na dubini od 5 kilometara te 13 kilometara udaljen od Bridgewatera

Potres magnitude 4,7 prema Richteru pogodio je New York i okolno područje. Potres se dogodio oko 10.20 sati po lokalnom vremenu, a trenutno nema dojava o oštećenjima, navodi CBS News

Kako navodi Euromediteranski seizmološki centar (EMSC), epicentar potresa bio je na dubini od 5 kilometara te 13 kilometara udaljen od Bridgewatera. Prema podacima EMSC, magnituda potresa iznosila je 4,8.

"Bilo je jako glasno. Istrčao sam iz ureda jer sam se bojao da bi se zgrada mogla srušiti ako se pogorša", "Probudila me jako glasna buka i krevet mi se tresao", "Cijela kuća se tresla, slike su pale sa zida", "Kuća se tresla oko deset sekundi", neki su od brojnih komentara građana koji su osjetili podrhtavanje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije