UHIĆENA ČETVRTA OSOBA

Posljednja poruka iz kamiona smrti: Oprosti mama, umirem, ne mogu disati

Aaron Chown/Press Association/PIXSELL
25.10.2019.
u 21:15

Žao mi je mama. Moje putovanje nije uspjelo. Mama, volim te jako. Umirem jer ne mogu disati, poruka je koju je Vijetnamka poslala svojoj majci iz Belgije. Nakon toga više se nije javljala

Svijet je šokiralo otkriće 39 mrtvih tijela u prikolici kamiona koji je zaustavljen u Velikoj Britaniji, a sada je uhićena i četvrta osoba na aerodromu Stansted.

Riječ je o 48-godišnjem muškarcu koji je uhićen pod sumnjom u trgovinu ljudima i ubojstvo, piše Sky News.

U međuvremenu su procurile i posljednje poruke koje je 26-godišnja Vijetnamka Pham Thi Tra My slala svojoj majci.

– Žao mi je mama. Moje putovanje nije uspjelo. Mama, volim te jako. Umirem jer ne mogu disati – napisala je Vijetnamka svojoj majci koja je iz Vijetnama otputovala u Kinu pa u Francusku gdje se s ostalima ukrcala u kamion prema Velikoj Britaniji, piše Independent.

Njezin brat ispričao kako je obitelj platila 30.000 funti krijumčarima, a zadnji puta se javila obitelji iz Belgije. Otad je više nisu čuli.

Zbog krijumčarenja i ubojstva ljudi uhićen je bračni par Joanna Maher (38) i njen suprug Thomas (38) te vozač kamiona Mo Robinson (25). 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?