NEW YORK

Poljubile se u Uberu, vozač ih izbacio iz vozila: 'To nije dozvoljeno'

13.06.2018.
u 16:51

Vozač je identificiran kao Ahmad el Boutari koji je kao vozač ocijenjen visokom ocjenom od 4,67 te ima na desetke preporuka za 'odličnu uslugu'.

Njujorčanke Alex Iovine (26) i Emma Pichl (24) izbačene su iz automobila jer ih je vozač Ubera vidio kako se ljube na zadnjem sjedalu vozila. Incident se dogodio prošle subote nakon proslave rođendana, a vozač je ostao bez licence za obavljanje taksi usluga. 

- Razgovarale smo tijekom vožnje i u jednom trenutku nagnule smo se jedna prema drugoj i poljubile. To je sve što se dogodilo - rekla je Iovine za CNN i dodala kako nisu ni sjedile jedna pokraj druge jer je mjesto u sredini bilo slobodno.

Uber na svojim stranicama navodi smjernice prema kojima se putnici 'ne bi trebali dirati ili koketirati s drugim osobama u automobilu' te da nije dozvoljeno 'seksualno ponašanje s vozačima ili s putnicima, bez obzira na sve'.

 

 

 

Iovine i Pichl, koje su u vezi dvije godine, kažu kako su se samo jednom poljubile te da nije bilo neprimjerenih dodira.

- Razumijemo da bi se netko mogao osjećati neugodno ako se ljudi ljube u automobilu. No to nije ono što se dogodilo - rekla je Iovine.

Rekla je i kako je nekoliko minuta nakon poljupca vozač stao sa strane, izašao iz automobila i otvorio im vrata te im naredio da izađu van iz vozila.

Na pitanje u čemu je problem vozač im je odgovorio kako ljubljenje nije dozvoljeno te da je to izraz nepoštovanja, piše CNN.

Vozač je identificiran kao Ahmad el Boutari koji je kao vozač ocijenjen visokom ocjenom od 4,67 te ima na desetke preporuka za 'odličnu uslugu'.

El Boutari je za New York Daily News izjavio da se osjećao neugodno zbog ponašanja djevojaka, ne samo zbog poljupca. Tvrdi da su puštali glasne snimke na mobitelima te da je jedna od njih digla noge na sjedalo. 

- To je moj automobil. Nisam se osjećao ugodno s njima - kazao je vozač i dodao da je zatražio da se prestanu ljubiti. 

- Ovo bezobrazno diskriminirajuće ponašanje koje je opisala podnositeljica tužbe odvratno je i neće se tolerirati u New Yorku, rekao je Allan Fromberg, glasnogovornik udruge koja izdaje licence za taksiste.

Izvršni direktor Ubera, Dara Khosrowshahi rekao je kako takvi vozači 'ne pripadaju Uberu'. Rekao je i kako će učiniti sve da se ovakve stvari ne ponavljaju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?