WASHINGTON

Policajac preminuo u napadu ispred Pentagona, osumnjičeni napadač ubijen

04.08.2021.
u 07:21

Pentagon, sjedište američke vojske, privremeno je bio blokiran nakon što je ispaljeno nekoliko hitaca u blizini ulaza u zgradu, a policajac Pentagona koji je izboden preminuo je, izjavili su dužnosnici

Jedan policajac je preminuo nakon što je jučer izboden nožem tijekom napada u blizini Pentagona, a policija je ubila osumnjičenog za ovaj napad, rekli su dužnosnici.
 
Pentagon, sjedište američke vojske, privremeno je bio blokiran nakon što je ispaljeno nekoliko hitaca u blizini ulaza u zgradu, a policajac Pentagona koji je izboden preminuo je, izjavili su dužnosnici koji su željeli ostati anonimni jer nisu ovlašteni da iznose izjave zbog istrage, prenosi AP.
 
Više detalja o ovom napadu očekuje se na konferenciji za novinare u Pentagonu. Veza između pucnjave i napada na policajca nije još uvijek razjašnjena, a vlasti nisu odmah dale detalje o ovom događaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije