bizarno

Pogrebnica iz Njemačke dobila poziv na svoj pogreb: Smješta mi konkurencija...

pismo
ilustracija
18.03.2023.
u 12:42

Pogrebna djelatnica Nadine Weske (40) iz njemačkog Laatzena u svom je poštanskom sandučiću u četvrtak, 16. ožujka, pronašla pozivnicu na njezin vlastiti pogreb. Sadržaj pisma ju je šokirao, te ističe kako je zabrinuta za svoj život i uplašena. "Strah me je", istaknula je Weske. U pismu piše kako bi trebala otići u krematorij 31. ožujka, na vlastiti pogreb.

"Na temelju dosadašnjih rezultata istraživanja, imamo informaciju da se od vašeg života više ne mogu očekivati ​​nikakve društveno prihvatljive prednosti, a vi svojim krajnje jadnim izgledom hodate okolo na užas čovječanstva i nepotrebno ga opterećujete", stoji također u pismu. Weske smatra kako je netko iz njezine branše želi zastrašiti. Naime, njezin način rada nešto je drugačiji jer nudi drugačije oproštaje od preminule osobe, navodi Fenix magazin.

"Posljednji ispraćaj se može održati u dnevnom boravku, u vlastitom vrtu ili na drugim željenim lokacijama, sve prema željama ožalošćenih. Kod nas se sve naše cijene transparentne i mogu vidjeti na našoj stranici te smatramo kako je pogrebnoj djelatnosti potrebna standardizacija kako bi se malo podigla u kvaliteti. Ukop se mora odmaknuti od skupih lijesova, a to smo i najavili na našim stranicama", pojašnjava.

Iako je često primala uvrede putem društvenih mreža, pogrebnica ističe kako je pismo nešto novo. "To je poziv na vlastito kremiranje", kazala je 40-godišnjakinja.

Ona je u petak ujutro, 17. ožujka, na policiji podnijela prijavu protiv nepoznatih osoba. Osoba koja joj je poslala pismo nije pronađena, a Weske želi spriječiti daljnje prijetnje. "Pobrinut ćemo se da budemo što kvalitetniji. Puno toga se mora promijeniti u pogrebnoj industriji za ljude i sada ću raditi još više za to", poručila je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije