Društvene mreže

Papa objavio prvu 'fotku'na Instagramu

papa
19.03.2016.
u 16:26

Papa Franjo odlučio je upustiti se u 'avanturu' Instagrama. U samo tri sata, skupio je 425.000 pratitelja

Društvene mreže mogu potaknuti druženje i promicati opće dobro, kazao je nedavno Papa Franjo (79) nakon sastanka s izvršnim direktorom Applea, Timom Cookom.

Kako ne preže od 'noviteta', Papa se sada odlučio okušati u jednoj od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu, Instagramu, piše 24sata.hr.

Njegova prva objava je fotografija na kojoj moli, uz koju je napisao 'Molite za mene' na 11 svjetskih jezika. Dobrodošlicu na Instagram poželio mu je i 'otac' Facebooka, Mark Zuckerberg (31).

- Koju god religiju prakticirate, Papina suosjećajnost i poniznost nam svima može biti inspiracija. Veselim se praćenju Pape te promatranju kako i preko Instagrama širi poruke jednakosti, milosti i pravde, napisao je Zuckerberg.

Papu Franju u prva tri sata popratilo je 425.000 ljudi. Najpraćenija osoba na Instagramu, za sada, je pjevačica Selena Gomez (23), s čak 7 milijuna pratitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?