preporuka liječnika

Papa ne može u Moskvu i Kijev zbog problema s koljenom

Papa Franjo Božić 2020
05.09.2022.
u 20:03

Papa Franjo neće moći posjetiti Moskvu i Kijev prije okupljanja vjerskih čelnika u Kazahstanu od 13.-15. rujna jer je to preporuka liječnika zbog njegovih problema s koljenom, rekao je CNN-u Portugal u intervjuu koji će biti u cijelosti prikazan kasnije u ponedjeljak. 

U odlomku objavljenom na web stranici televizije, Franjo je upitan o svojim prethodno najavljenim planovima da posjeti Ukrajinu i Rusiju poslije svoga nedavnog puta u Kanadu, u svrhu poticanja dijaloga kako bi se okončalo neprijateljstvo između dvije zemlje. 

"Sada ne mogu ići jer je zbog puta u Kanadu došlo do zastoja u oporavku koljena i liječnik mi je zabranio, rekavši: 'Ne možete putovati prije Kazahstana'", rekao je Franjo. 

"No održavam kontakt telefonskim putem... Pratim situaciju sa svojom boli i svojim molitvama. No situacija je zaista tragična", istaknuo je Sveti Otac, dodajući da uvijek vjeruje da se stvari mogu riješiti dijalogom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?