čestitke Đukanoviću

Papa Franjo i Steinmeier čestitali Dan državnosti Crne Gore

Papa Franjo
10.07.2019.
u 20:11

Poglavar Katoličke crkve papa Franjo i predsjednik Njemačke Frank-Walter Steinmeier uputili su čestitke crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću povodom 13. srpnja- Dana državnosti Crne Gore.

-Vama i Vašim građanima upućujem pozdrave povodom proslave Dana državnosti Crne Gore s molitvom mojom da svi nastavite da njegujete društvo na temeljima pravde, mira i solidarnosti. Neka Božji blagoslov bude nad Vašim narodom - navodi se u čestitki pape Franje.

Steinmeier je, uz čestitke, Đukanoviću i svim građanima Crne Gore, poručio da će Njemačka i ubuduće pružati potporu  toj zemlji. 

-Crna Gora je proteklih godina ostvarila mnogo. U pristupnim pregovorima s Europskom unijom Vaša zemlja je daleko napredovala. Ovaj uspjeh zaslužuje veliko poštovanje. Tim važnije je sada da se proces reformi angažirano nastavi, prije svega u oblastima vladavine prava, borbe s korupcijom i organiziranim kriminalom kao i slobode medija- navodi se uz ostalo u čestitki predsjednika Njemačke, koju prenose crnogorski mediji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije