ZA SVE KRIVE SEBE

Ostali bez svega jer su bogatstvo prepisali svojoj razmaženoj djeci

Google Maps
22.07.2018.
u 20:53

Njihova djeca nakon duge pravne bitke uzela su sve što su oni godinama stvarali

Nakon desetljeća teškog rada Manny i njegova supruga Brigitta Davidson nadali su se da će svoje posljednje godine provesti u svom domu okruženom prijateljima i obitelj. No oni su sada ostali bez svega, golemog bogastva nakon što su svojoj djeci dali 600 milijuna funti nasljedstva. Za sve okrivljuju sebe. 

Danas oni više ne mogu na svoje imanje Lyegrove i ostali su bez svega nakon duge pravne bitke. 

Njihova djeca Maxine i Gerald preuzela su ne samo imanje nego i ostale dijelove obiteljskog posjeda, uključujući vilu na Azurnoj obali i milijune funti vrijedne dragocjenosti. 

Roditelje su potpuno izbacili iz svega i oni su sada ostali bez ičega. Prekinuli su i komunikaciju i sada se sve odvija samo putem odvjetnika.  

Manny i Brigitta sebe okrivljuju za sve što im se dogodilo. Njihova djeca preko svojih odvjetnika demantirali su sve što njihovi roditelji tvrde.

"Naša su nas djeca sasjekla", kažu. Tvrde da je sve što se dogodilo zapravo njihova krivnja jer su im čitav život davali novac.

"Dajući im sve, učinili smo ih siromašnijima, a ne bogatijima", kazali su dodajući da novac ne čini ljude sretnijima, piše Daily Mail.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?