predsjednica RH

Omiljeni outfit Kolinde Grabar-Kitarović: Tri puta u istoj kombinaciji

Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović
1/2
29.07.2019.
u 17:53

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je u višednevnom službenom posjetu Izraelu, a odlučila se za kombinaciju boje kože, u kakvoj je rijetko viđamo, piše Diva.hr.  

Predsjednica je obišla Baziliku Svetog groba i franjevački samostan, a odlučila se za "nude" kombinaciju. Ovo je ujedno i prvi državni posjet nekog hrvatskog predsjednika Izraelu.

Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović

Nježna kombinacija nude boje predsjednici stoji odlično, a elegancija je na razini. Osim nude nijanse sakoa i hlača, predsjednica je odjenula i cvjetnu bluzu iste nijanse. Mislila je i na cipele koje su iste boje.

Ovu kombinaciju predsjednica je nosila i u videu objavljenom prije dva tjedna na njezinom Facebook profilu, kada se prisjetila velikog uspjeha Vatrenih u Rusiji 2018.

Foto: FIBA/Screenshot

Isti je styling nosila i kada je 12. srpnja primila izaslanstvo Viteškog alkarskog društava Sinj. Inače, predsjednica u posljednje vrijeme često nosi kosu skupljenu u punđu, što je ljeti idealna frizura za održavanje. 

Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?