OTETA ILI?

Novi detalji o slučaju Maddie McCann danas se otkrivaju u Netflixovu dokumentarcu

Netflix
15.03.2019.
u 16:41

Madeleine McCann nestala je prije gotovo 12 godina, a slučaj i dalje nije zatvoren. Netflix je danas objavio dokumentarac u osam nastavaka u kojem se bave cijelim slučajem, a predstavljeno je 40 stručnjaka i ključnih osoba koje su povezane sa slučajem.

Danas je izašao Netflixov dokumentarac u osam nastavaka "Nestanak Madeleine McCann", a u njoj će biti prikazana tada trogodišnjakinja, nekoliko dana prije nego što je nestala. Može ju se vidjeti u ružičastoj haljini i s bijelim šeširićem kako se igra u igraonici Praida de Luz s djecom i odraslima. U novom dokumentarcu bit će otkrivene nove teorije u slučaju nestanke djevojčice prije gotovo 12 godina. Mala Madeleine je ostala spavati s braćom, dok su njezini roditelji, Kate i Gerry McCann večerali u restoranu u odmaralištu 2007. godine.  

Dokumentarac je dostupan u Ujedinjenom Kraljevstvu od 8 sati ujutro, a u njemu je predstavljeno 40 stručnjaka i ključnih osoba koje su povezane s tim slučajem. Među njima je i britanski turist Neil Berry, koji je u to vrijeme boravio u Ocean Club u Praia da Luzu, prenosi Daily Mail. Nadalje, The Sun prenosi da je Berry producentima dokumentarca otkrio da se njegova kći Jessica sprijateljica s Madeleine u igraonici, odnosno dječjem klubu. Rekao je da su bile približnih godina te su postale jako bliske. Prisjetio se kako je njegova kći Jessica izgubila slamnati šešir, a Madeleine je potrčala u vodu kako bi ga spasila. 

Stručnjaci otkrivaju kako i dalje postoji nada za pronalaženjem Madeleine, koja će u svibnju navršiti 15 godina.  Jim Gamble, najbolji policajac za zaštitu djece u Ujedinjenom Kraljevstvu, rekao je: - Apsolutno vjerujem da ću tijekom svog života saznati što se dogodilo s Madeleine McCann. Postoji velika nada da će doći do napretka u tehnologiji.

Poboljšavaju se tehnike, uključujući i prepoznavanje lica.  Julian Peribanez, privatni istražitelj kojeg su unajmili McCannovi, otkrio je da je velika šansa da su trgovci djecom malenu Madeleine držali na životu jer je, kao lijepa britanska djevojčica iz srednje klase, bila i financijski vrijednija.  - "Vrijednost" koju je Madeleine imala je jako visoka, a ako su je oni uzeli, to je zato što su znali da mogu dobiti mnogo novca, rekao je Peribanez. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?