Predsjednik Vlade BiH

Novalić: Vratili smo sva radna mjesta izgubljena u pandemiji

Fadil Novalić
05.04.2022.
u 18:09

Predsjednik Vlade Federacije BiH Fadil Novalić na otvaranju Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru istaknuo je kako su protekle dvije pandemijske godine značajno utjecale na bh. gospodarstvo te da su zahvaljujući mjerama Vlade FBiH vraćena sva radna mjesta izgubljena u pandemiji.

- Ne možemo se ne sjetiti pošasti koronavrusa koja je brutalno utjecala na zdravstveni sektor, ali i na gospodarstvo. Vlada je počela davati mjere koje su imali jako dobar utjecaj na oporavak. Vratili smo sva radna mjesta i pomakli ekonomiju na najvišu razinu u povijesti. Ne mislimo na tome stati. Sajam govori da postoji optimizam. Devedeset posto gospodarstva čine domaći investitori koji su dobri u razumijevanju teškoća koje su pred njima – rekao je federalni premijer.

Izrazio je radost što su gospodarstvenici ponovno dobili šansu predstaviti se u Mostaru na Međunarodnom sajmu gospodarstva.

- Neka ovo bude dobra poslovna prilika koja će rezultirati sklapanjem što većeg broja potpisanih ugovora – poručio je Novalić.

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
21:50 05.04.2022.

Ovaj Novalić nije samo da krade on i laže.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?