VELIKI OBRAT

Nostradamusovo proročanstvo o kralju Charlesu za 2024.: Zamijenit će ga onaj koji nema obilježje kralja

kralj Charles
Reuters
10.04.2024.
u 21:55

Britanski pisac i komentator Nostradamusa Mario Reading već je govorio o tome kako je francuski astrolog - čije je puno ime bilo Michel de Nostredame - možda predvidio i smrt kraljice Elizabete

Francuski liječnik i prorok Nostradamus u svojoj knjizi "Proročanstva" u kojoj je iznio svoja predviđanja za budućnost. Mnogi kažu kako su se njegova predviđanja ostvarila, pozivajući se na sličnost između stvarnih događaja i njegovih predviđanja, poput velikog požara u Londonu, Hitlerove vladavine i napada 11. rujna.

Kažu i da je predvidio smrt američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, ali i francusku revoluciju. Daily Mail donosi prorokova predviđanja za 2024. godinu i vjeruju kako se jedno od predviđanja odnosi i na britansku kraljevsku obitelj. Britanski pisac i komentator Nostradamusa Mario Reading već je govorio o tome kako je francuski astrolog - čije je puno ime bilo Michel de Nostredame - možda predvidio i smrt kraljice Elizabete. - Kralja s otoka protjerat će na silu. Zamijenit će ga onaj koji nema obilježje kralja - predvidio je Nostradamus za 2024. godinu, a mnogi su u ovom opisu prepoznali moguću sudbinu kralja Charlesa

Readingo u svojoj analizi kaže kako to ukazuje na abdiciranje kralja Charlesa zbog 'upornih napada na njega i na njegovu drugu ženu'. Pretpostavlja kako bi u ovom slučaju princ Harry zamijenio Charlesa na tronu kao osoba koja 'nema obilježje kralja'. 

Ovo je teška godina za kraljevsku obitelj jer su se i britanski kralj Charles III. (75) i njegova snaha, princeza od Walesa Kate Middleton objavili kako im je dijagnosticiran rak. Podsjetimo, Buckinghamska palača početkom veljače objavila je kako je britanskom kralju nakon rutinske operacije povećane prostate dijagnosticiran rak, a pritom ne otkrivajući o kakvom je karcinomu riječ. Upravo zbog svojeg zdravstvenog stanja bio je primoran otkazati sve svoje javne angažmane.

Umjesto njega sav posao odradit će osobe od njegovog najvećeg povjerenja - kraljica Camilla, princeza Anne te princ Edward i vojvotkinja Sophie. Iz palače nisu podijelili detalje o točnoj kraljevoj dijagnozi niti u kojem stadiju je rak, ali kasnije su izvijestili da kralj ide na liječenje i da se dobro osjeća. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?