TITANIC ISMIJAO ERDOGANA

Njemački satirički magazin objavio fotografiju predsjednika Turske s obješenim penisom

erdogan
30.07.2016.
u 18:30

Njemački satirički magazin “Titanic” na naslovnici najnovijeg izdanja ismijava truskog predsjednika Erdogana, nakon što je ovaj najavio kako povlači sve tužbe protiv novinara vezane uz vrijeđanje njegovog lika i djela.

“Erdogan pod stresom – čak i njegov penis organizira puč”, stoji na naslovnici časopisa koji izlazi u Frankfurtu.

Na naslovnici se vidi Erdogan s photoshopiranom obješenom kobasicom na području prepona.

“Titanic” je na svojim službenim Facebook stranicama čitateljima poručio kako bi bilo dobro da kupe časopis prije nego kancelar Tyyip Merkel zabrani taj medij, prenosi Index.hr.

Gesta dobre volje

Podsjetimo, Erdogan je nedavno objavio kako povlači sve tužbe koje je podigao protiv ljudi koji su ga, kako navodi, uvrijedili.

“Povlačim sve tužbe koje sam podigao protiv onih koji su se prema meni ophodili bez poštovanja”, rekao je u petak za AFP, dodajući kako je to njegova gesta dobre volje. Tom gestom, navodi, želi potaknuti osjećaj zajedništva među ljudima nakon puča.

Podsjetimo, Erdogan je pokrenuo tisuće takvih tužbi protiv turskih novinara, a ove je godine podigao i nekoliko njih protiv njemačkih medija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?